Kuukausi aikaa Elojazziin!

Enää kuukausi odotusta, ja kaupunkimme täyttyy jälleen jazzin sykkeestä! Kaikkien konserttipäivien liput ovat nyt myynnissä, löydät ne Ticketmasterista. Lippuja voi ostaa myös Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Oulu10-palvelupisteistä.

Festivaali avataan avajaiskonsertilla Pyhän Tuomaan kirkossa, jossa esiintyvät bassoklarinetisti Joris Roelofs sekä kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen. Joris Roelofs esittää konsertissa uuden sooloesityksensä Red Flag, jossa kuullaan improvisoituja versioita mm. Paul Robesonin, Kurt Weillin ja Frida Kahlon kirjoittamista ja esittämistä protesti- ja kansanlauluista. Liput avajaiskonserttiin löydät tästä.

Suosittujen Hupisaarten pääkonserttien lippuja ei ole enää paljon jäljellä, joten haluamasi paikka kannattaa varmistaa nyt!

Perjantain ja lauantain pääkonserttien jälkeen on luvassa tunnelmointia ja hyvää menoa Elojazz-klubilla Amarillon alakerrassa. Perjantaina yleisöä viihdyttää dixieland-musiikilla Kenneth Sjöwall’s Dixie Dudes vieraanaan hollantilaiset dixie-mestarit Bert de Kort ja Bert Boeren. Lue lisää näistä esiintyjistä Jazzrytmien artikkelista. Lauantaina nautitaan nuorten jazztaitureiden ilottelusta, kun tuore helsinkiläinen yhtye Jimi Ahlroos Quartet soittaa loppuvuodesta julkaistavan debyytti-EP:nsä kokonaisuudessaan. Osta tästä perjantain ja lauantain klubikeikkojen liput.

Kuva: Timo Lind, Elojazz 2023