Info

Elojazz järjestetään 36. kerran 31.7.–4.8.2024. Pääareena on Hupisaaren teatteri. Muita konserttipaikkoja ovat Pyhän Tuomaan kirkko, Tuiran kirkko sekä Jumpru Pub. Festivaali sisältää noin 10 yksittäistä tilaisuutta/konserttia ja 15 artistiä/bändiä. Tapahtuman on järjestänyt alusta lähtien Jazz-20 ry.

Turvallisuus

Elojazz-festivaalin tapahtuma-alueilla kuulijoita, henkilökuntaa ja artisteja velvoitetaan sitoutumaan turvallisen tilan käytäntöihin. Turvallisessa tilassa jokaisella on vapaus olla sellainen kuin on, ilman pilkkaa, syrjintää tai häirintää. 

Ikärajat

Keskiviikon avajaiskonsertti on ikärajaton.
Hupisaarten festivaalialueen ikäraja on 18 vuotta. 
Ravintolakonserteissa noudatetaan ravintoloiden ikärajoja. 

Ravintolapalvelut festivaalialueella

Ravintolapalveluista tiedotetaan myöhemmin.

Majoitus

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Elojazz-tapahtuman virallinen yhteistyökumppani. 

Oulun juhlaviikot

Elojazz on osa Oulun juhlaviikkoja. Oulun juhlaviikot on kuuden festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla. 

Oulun juhlaviikot kantaa vastuunsa ympäristövaikutuksistaan. Oulun juhlaviikkojen tapahtumat pyrkivät pienentämään tapahtumien aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Samalla ympäristöajattelun vaikutusta laajennetaan tuomalla se esille tapahtumien henkilökunnalle, talkoolaisille, kävijöille ja yhteistyökumppaneille. 

Oulun juhlaviikot haluaa olla tapahtumakentän eturivissä kestävässä kehityksessä ja auttaa sekä pohjoisen urbaanin että luontoympäristön säilymistä elinvoimaisena inspiraation ja virkistäytymisen lähteenä. Oulun juhlaviikoille myönnettiin Ekokompassi-ympäristösertifikaatti elokuussa 2018.

Festivaalin graafinen ilme: Henna Raitala

Vapaaehtoiset

Haluatko tehdä kanssamme Elojazz-festivaalia?

Ilmoittaudu talkoolaiseksi vuoden 2024 festivaalille sähköpostitse osoitteeseen emma.ylipoussu@elojazz.com. Viestissä voit kertoa toiveistasi ja erityisestä osaamisestasi sekä aiemmasta talkoolaiskokemuksestasi.

Yhteystiedot


KARI KUIVAMÄKI
Festivaalijohtaja
puh. 040 508 0302
kari.kuivamaki@elojazz.com

EMMA YLIPOUSSU
Tuottaja
emma.ylipoussu@elojazz.com

SOFIMAARIA ZALDIVAR
Tuottaja
sofimaaria@elojazz.com

Kumppanit

Tietoa kumppaneista tulossa myöhemmin.